Ανακαίνηση ανελκυστήρων

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας και ανακαινίστε τον ανελκυστήρα σας, κάνοντάς τον ασφαλή και σύγχρονο.

Το κόστος τοποθέτησης ενός καινούργιου ανελκυστήρα, μπορεί να είναι ασύμφορο με την οικονομική κρίση.

Αυτό έχει συμβάλει ώστε οι περισσότεροι από εμάς να μην αποφασίζουμε την αγορά καινούργιου ή την ανακαίνισή του. Φροντίζουμε να κάνουμε σωστά την συντήρησή του και με αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Αν λοιπόν η συντήρηση γίνεται με επιμέλεια, ο παλαιός ανελκυστήρας δεν σημαίνει ότι δεν είναι και επικίνδυνος. Κάτω από ορισμένες συνθήκες που δεν εξαρτώνται από την συντήρηση, αλλά από τις τεχνολογίες και τα συστήματα που ενσωματώνει, συστήματα ασφαλείας τα οποία είναι υποχρεωτικά στους καινούργιους ανελκυστήρες, μπορούν να αποβούν σωτήρια.

Όπως για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο που δεν έχει ABS μπορεί να είναι ασφαλές, αλλά κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας κάποια στιγμή, μπορεί να μην μπορέσει να φρενάρει με αποτελεσματικό τρόπο, όπως θα έκανε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο και θα προστάτευε ενεργητικά τους επιβάτες του αποτελεσματικότερα.

Παρόμοια τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας αν και μπορεί να μην είναι υποχρεωτικά από τη νομοθεσία για τους παλαιούς ανελκυστήρες, μπορούν να προβούν σωτήρια σε ειδικές περιπτώσεις.

Όλοι μας έχουμε ακούσει για άτομα που τραυματίστηκαν ή έχασαν τη ζωή τους επειδή ο ρουχισμός τους ή κάποιο άλλο αντικείμενο πιάστηκε ή σφήνωσε στην πόρτα του ασανσέρ ενώ αυτό ήταν σε κίνηση. Και σίγουρα όλοι μας γνωρίζουμε πως αισθανόμαστε όταν χρησιμοποιούμε ένα στενό ασανσέρ που δεν έχει εσωτερική αυτόματη πόρτα, ιδιαίτερα όταν έχουμε μαζί μας μικρά παιδιά.

Οπωσδήποτε λοιπόν αξίζουν τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, ακόμα και αν μερικές φορές μπορεί να έχουν αυξημένο κόστος.

Εμείς στην exelixi-lift επιθυμούμε να σας βοηθήσουμε στην ανακαίνιση του ανελκυστήρα σας, για να αυξήσετε την ασφάλειά σας. 

Για αυτό το σκοπό παρέχουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για την ποιοτική αναβάθμιση και ασφάλεια του ανελκυστήρα σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα 

  • Καμπινών

  • Εσωτερικών αυτόματων πορτών

  • Φράχτες φωτοκύτταρων

  • Ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας

 

Όλες οι εργασίες είναι σύμφωνες με τις τρέχουσες νομοθετικές οδηγίες και προδιαγραφές και συνοδεύονται από εγγύηση.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά ανακαίνισης του ανελκυστήρα σας.